Tehertaxi, teherszállítás

Tehertaxi mindig időben, átlagon felüli szolgáltatás a legjobb áron!

HÍVJON MINKET MOST ÉS KÉRJE AZONNALI ÁRAJÁNLATUNKAT!

+3670 414 6363
+3670 338 1614
+3670 338 1613


Szállítanivalója akadt? Hívjon minket, mi tehermentesítjük!

Bútorszállítás, háztartási eszköz, konyhai berendezés, raktár, vagy garázs költöztetés? Építőanyag, fűrészáru, vagy vasáru beszerzés? Szerszám, kisgép, munkaeszköz szállítás? Kitelepülés? Kisméretű jármű szállítás, árubeszerzés, vagy alkatrész beszerzés? Esetleg egyéb szállítani valója akadt? Keressen minket bizalommal, számíthat ránk! 700 kg / tételig szinte bármivel boldogulunk.

Tehertaxi Budapesten és országszerte SZUPER ÁRON!

AKCIÓNK KERETÉN BELÜL
szolgáltatásunk igénybe vehető minimális időtartama 2 óra, mely idő alatt Budapesten belül szinte bármit célbajuttatunk. Óradíjunk mellett km -díjat számolunk a kezdőcímtől a végzőcímig. Amennyiben sem a kezdő, sem a végzőcím nem Budapesten található, a hazaút költsége is a fuvardíjhoz adódik.

Nincs emelet felár!

Szolgáltatásunk keretén belül 1 db tehergépjárművet és 1 db gépkezelő, szakmai irányító rakodó sofőrt biztosítunk, aki a kisebb, vagy lapra szerelt bútorok / építőanyag / raklapos áru / a legtöbb háztartási gép / dobozok, stb... szállítását önállóan képes megoldani. Ha a sofőr egyedül nem elég a munkához, de Ön (vagy bárki más) segít a rakodásban, az ár változatlan. Amennyiben a segítség nem megoldható, plusz rakodót biztosítunk alább, az "Opcionális plusz költségek" alatt megjelölt áron.

A szállítmány biztonságos és sérülésmentes célba juttatásáról, rögzítéstechnikában jártas emelőgépkezelő sofőrünk gondoskodik.

10.000 Ft/h + 400 Ft/km

Opcionális plusz költségek

100+ kg-os tétel felár:
300+kg-os tétel felár:
Plusz rakodók díja:
Igénybevehető minimális időtartam 2 óra


10.000 Ft/tétel
15.000 Ft/tétel
5.000 Ft/fő/h

Extra szolgáltatásaink

Régi háztartási eszköz leadása hulladékudvarba


 5.000 Ft/dbA részletes és pontos tájékozódás érdekében kérjük, olvassa el Fontos információinkat! 

Tehertaxi