Bútorszállítás, bútortaxi

Bútortaxi mindig időben, átlagon felüli szolgáltatás a legjobb áron!

HÍVJON MINKET MOST ÉS KÉRJE AZONNALI ÁRAJÁNLATUNKAT!

+3670 414 6363
+3670 338 1614
+3670 338 1613


Otthonába szállítjuk megvásárolt bútorát.

Új bútort, TV-t, ágyat, vagy egyéb tárgyat vett? Nem fér be az autójába? A bolti kiszállítás sok pénzbe kerül, vagy sokat kell rá várni? Magánszemélytől vett használt terméket? Hívjon minket, és akár még a vásárlás napján otthonába szállítjuk új szerzeményét, a legkedvezőbb áron!

Bútortaxi Budapesten és országszerte SZUPER ÁRON!

AKCIÓNK KERETÉN BELÜL
szolgáltatásunk igénybe vehető minimális időtartama 2 óra, mely idő alatt Budapesten belül szinte bármit célbajuttatunk.
Óradíjunk mellett km -díjat számolunk a kezdőcímtől a végzőcímig. Amennyiben sem a kezdő, sem a végzőcím nem Budapesten található, a hazaút költsége is a fuvardíjhoz adódik.

Nincs emelet felár!

Szolgáltatásunk keretén belül 1 db tehergépjárművet és 1 db gépkezelő, szakmai irányító rakodó sofőrt biztosítunk, aki a kisebb, vagy lapra szerelt bútorok / építőanyag / raklapos áru / a legtöbb háztartási gép / dobozok, stb... szállítását önállóan képes megoldani. Ha a sofőr egyedül nem elég a munkához, de Ön (vagy bárki más) segít a rakodásban, az ár változatlan. Amennyiben a segítség nem megoldható, plusz rakodót biztosítunk alább, az "Opcionális plusz költségek" alatt megjelölt áron.

A szállítmány biztonságos és sérülésmentes célba juttatásáról, rögzítéstechnikában jártas emelőgépkezelő sofőrünk gondoskodik.

10.000 Ft/óra + 400 Ft/km

Opcionális plusz költségek

100+ kg-os tétel felár:
300+kg-os tétel felár:
Plusz rakodók díja:
Igénybevehető minimális időtartam 2 óra 


10.000 Ft/tétel
15.000 Ft/tétel
5.000 Ft/fő/h

Extra szolgáltatásaink

Régi háztartási eszköz leadása hulladékudvarba


5.000 Ft/db


A részletes és pontos tájékozódás érdekében kérjük, olvassa el Fontos információinkat!

Bútortaxi