Költöztetés

Költöztetés mindig időben, átlagon felüli szolgáltatás a legjobb áron!

HÍVJON MINKET MOST ÉS KÉRJE AZONNALI ÁRAJÁNLATUNKAT!

+3670 414 6363
+3670 338 1614
+3670 338 1613


Költözzön velünk!

Fiatal, kedves, intelligens csapat érkezik a segítségére, ha új címére kívánja költöztetni otthonát, irodáját, raktárát, vendéglátó egységét. Ez a feladat minden esetben gazi csapatmunka: a zsákolást és dobozolást Önre hagyjuk, mi pedig elvégezzük a többit. Nem csak pakolunk és szállítunk, hanem igyekszünk az esetlegesen felmerülő problémákra a legjobb megoldást megtalálni minden esetben. Az esetlegesen szükséges plusz védelemről, pl. bútorok védőfóliázásáról djmentesen gondoskodunk, amennyiben a helyzet megkívánja.

Költöztetés Budapesten és országszerte SZUPER ÁRON, 3 emberrel!

AKCIÓNK KERETÉN BELÜL szolgáltatásunk igénybe vehető minimális időtartama 2 óra. Nagyobb volumenű költöztetés esetén, amennyiben a munka ennél hosszabb időt vesz igénybe, minden további megkezdett óra szintén mindössze 20.000 Ft.
Óradíjunk mellett km -díjat számolunk a kezdőcímtől a végzőcímig. Amennyiben sem a kezdő, sem a végzőcím nem Budapesten található, a hazaút költsége is a fuvardíjhoz adódik.

Nincs emelet felár!

Szolgáltatásunk keretén belül 1 db tehergépjárművet, 1 db gépkezelő, szakmai irányító rakodó sofőrt és 2 db képzett rakodót biztosítunkA költözéshez a dobozolást, zsákolást, csomagolást a megrendelőnek kell elvégeznie. A bútorok és a szállítmány biztonságos, sérülésmentes célba juttatásáról rögzítéstechnikában jártas emelőgépkezelő sofőrünk és tapasztalt kollégái gondoskodnak a megfelelő eszközök igénybevételével: spaniferek, takarók, sarokvédők, szükség esetén védőfólia.

20.000 Ft/h + 400 Ft/km

Opcionális plusz költségek

100+ kg-os tétel felár:
300+ kg-os tétel felár:


10.000 Ft/tétel
15.000 Ft/tétel

Extra szolgáltatásaink

Régi háztartási eszköz leadása hulladékudvarba


5.000 Ft/db


A részletes és pontos tájékozódás érdekében kérjük, olvassa el Fontos információinkat! 

Költöztetés